mii

DISKLEJMER

Hemp Humans je prvi magazin o marihuani na teritoriji Balkana. Ovo je neprofitna nevladina organizacija koja se zalaže za pružanje podrške inicijativi za legalizaciju kanabisa u Srbiji.

Hemp Humans magazin je nastao na svetski dan marihuane 20. Aprila 2014. godine. Pored podrške, članovi redakcije Hemp Humans magazina zalažu se za to da dignu svest o konoplji kao i da edukuju svoje čitaoce o svemu što se dotiče teme “marihuana.

U cilju boljeg i pre svega tačnog informisanja Hemp Humans je oformio svoja izdanja sa brojnim rubrikama u kojima se svako može pronaći bar na neki način. Opšte je poznato da se marihuana upotrebljava u raznim oblicima pa smo posvetili pažnju svim medicinskim korisnicima, konzumatorima, onima koji se zalažu za industrijsku upotrebu konoplje, onima koji žele više da se informišu o sredstvima za konzumaciju i odaberu omiljeni način, kućne odgajivače i sve ostale ljubitelje i poštovaoce konoplje. Hemp Humans postoji u vidu internet portala i onlajn magazina.

Jedne od naših stalnih rubrika gde možete naći neke opšte informacije, ali i neke anegdote, zanimljivosti su : “Vesti i zanimljivosti”, “Kultura i zabava”.

Tračak umetnosti možete naći u našim rubrikama o filmu, muzici i književnosti: “Celuloid frek”,“Muzička kutija” i “Knjiški moljac”.

Za ljubitelje čistog THC-a ostavili smo rubrike “Banke semena” i “Sorta meseca” uz rubriku “Domaćica” u kojoj možete pronaći razne zanimljive recepte da svoju omiljenu biljku pripremite i konzumirate na omiljeni način.

Upotreba marihuane je poznata već dugi niz godina kroz istoriju te smo pažnju posvetili i tom delu sa rubrikama “Hempciklopedija” i “Beleške starog baštovana”.

Pošto je naš glavni fokus biljka marihuana i informisanje o istoj morali smo ostaviti rubriku za udruženja koja se takođe bore za ovaj cilj i samim tim doprinose uzajamnom pružanju podrške oko pitanja konoplje u Srbiji.

Pored udruženja, organizacija, grupa obolelih, doktora u našem magazinu postoji deo i za one koji čine veliku ulogu u dizanju svesti o konoplji na društvenim mrežama, njihovo mesto je u rubrici “Tweedovi”. Ova rubrika predstavlja mali ali značajan deo javnog mnjenja na društvenoj mreži “Twitter”, gde i naša malenkost ima svoj profil (https://twitter.com/hemphumans). Pored tvitera naše objave možete pratiti i na fejsbuku (https://www.facebook.com/HempHumans/) i naravno na našem youtube kanalu (https://www.youtube.com/channel/UCRj4ETRsUFPQi2M_5mIEXTw)

Naš cilj je da stvorimo prepoznatljiv brend koji će donositi našim posetiocima informacije, znanje, ideje i potrepštine za korišćenje kanabisa. Mi želimo da vam predstavimo novosti o konoplji i podelimo sa vama naše konoplja prijatelje, za koje bismo voleli da znate, kao što su internet stranice, knjige o konoplji, poznati koji podržavaju konoplju i obične ljude koji vrednuju konoplju i dele sa nama poštovanje za konoplju.

Izjave ovih ličnosti možete pronaći u našoj rubrici “Intervju” gde se u svakom izdanju pojavljuje nova poznata ličnost koja podržava ideju konoplje u Srbiji. Pored poznatih ličnosti izuzetnu važnost imaju doktori koji naglašavaju lekovita dejstva marihuane stoga smo ostavili poslednje strane našeg magazina za rubriku “Hemp Human meseca”.

Na kraju krajeva ono što mi želimo od vas je da kada pogledate u sebe vidite nekoga ko može da kaže da je “Hemp Human” i da bude ponosan na to, lično ili javno, izbor je na vama. Zato zakucajmo zajedno na ova vrata i uđimo u ČITAV SVET KONOPLJE. Dobro došli naši dragi “Hemp Humans”-i!

Kao svakoj biljci i našem magazinu treba brige, ljubavi i podrške da bismo rasli, stoga se nadamo da smo vam obezbedili zanimljiv pregled naših ideja i tako vam uneli tračak znatiželje da stranice našeg magazina na kraju ovog teksta prelistate.

 

Napomena:

Svi objavljeni sadržaji su izmišljeni i apsolutno nemaju za cilj promovisanje ideja vezanih za uzgajanje, trgovinu i korisćenje ilegalnih supstanci bilo kada, bilo gde, a pogotovo ne na teritoriji Republike Srbije.

Sadržaj koji čitate u našim izdanjima može sadržati psovke, nepristojan rečnik, kao i izmišljeno opisivanje i korišćenje ilegalnih supstanci, iz tih razloga ne bi trebali da ga čitate.

Ovom prilikom ne želimo da elegantno operemo ruke od posledica sopstvenih postupaka, želimo da ukažemo da postupci ne postoje.

Ukoliko se neki pojedinac ili institucija osete ugroženim ili neopravdano zastupljenim u našim tekstovima, možete nas kontaktirati ovde.

Biće nam zadovoljstvo da vam odgovorimo.

Hemp Humans ekipa

 

Leave a Reply