kanabis tamponi protiv menstrualnih bolova

Kanabis tamponi protiv menstrualnih bolova

Medicina

Novi tampon veličine pilule, stvoren od bitnih sastojaka kanabisa, revolucionaran je i prvi metod na svetu za zaustavljanje menstrualnih bolova.

Marijuana-Capsule

Floria Relief je stvorena za maksimalno opuštanje mišića vagine i otklanjanje bolova. Isto tako, tvorac-kompanija izjavljuje da se tokom nošenja istog nećete osećati “naduvano”, ako me razumete.

Inače, pre ovog proizvoda, kompanija je izbacila na tržište i lubrikant (naravno, baziran na kanabisu) za povećanje ženskog seksualnog zadovoljstva.

  • Ako niste znali, region karlice je jedini deo tela, osim mozga, koji sadrži više kanabis-receptora nego bilo koji drugi deo tela.

Nažalost, ove pilule može nabaviti samo žena koja živi u SAD-u i to gde je marihuana legalizovana u medicinske svrhe. Tabla sa 4 pilule košta oko 40$ i može se kupiti jedino uz medicinsku marihuana-karticu. Kako i za koje vreme će ovaj proizvod doći i do evropskih žena, videćemo. foria-suppository-810x450

Više o delotvornosti kanabisa kod predmenstualnih i mensrualnih bolova, možete pročitati u našem prethodnom tekstu “MARIHUANA LEK ZA PMS? Kako je kraljica Viktorija u 19. veku lečila PMS kanabisom?“.

 

Leave a Reply